Het aantal mensen met overgewicht in Nederland blijft alsmaar toenemen. Op dit moment is 33% van de bevolking te zwaar. Tegenover strenge diëten die slecht zijn voor de gezondheid, bieden wij een efficiënte oplossing, mild en blijvend. Met de therapie onderdrukken wij de voedingsexcessen (grote eetlust, snacken, vreetbuien, zucht naar suiker en vetten) en vervolgens komt een stabilisatiefase van het eetpatroon gedurende zes maanden, zonder frustraties of dwangmatig gedrag. Dit is bedoeld als ondersteuning bij een gezond eetpatroon met voldoende beweging erbij.

De resultaten zijn indrukwekkend : gemiddeld 10 kilo verloren in 14 sessies, met meer dan 95% van de cliënten tevreden. Gemiddeld gewichtsverlies per maand is 3 tot 4 kg.

LuxoVital kan mensen met een BMI onder de 32 behandelen. Het doel is deze BMI terug te brengen naar 22-24 met 3 a 4 kilo per maand. De voedingsbalans wordt tijdens de sessies hersteld aan de hand van de voedingsgids van LuxoVital en onder het toezicht van de behandelaar.

De ervaring laat zien dat de sessies alleen, dus zonder een dieet (voedingsplan), helpen om ongeveer 1kg/maand af te vallen. Dit raden wij aan bij kinderen tot 18 jaar.

Duur van de behandeling
• 1 x per week een sessie
• Aantal sessies hangt af van de hoeveelheid af te vallen kilo’s

Stabilisatiesessies
• 3 sessies met een week ertussen om het halve jaar, indien gewenst.

Meer informatie? Bel 06-12771421 of neem contact met ons door middel van het contactformulier.