1. Waar kan ik terecht voor een LuxoVital behandeling ?
  LuxoVital heeft een praktijk in Etten-Leur (regio Breda) waar u terecht kunt maar ook bij de cliënt thuis is het mogelijk te behandelen. Wij werken in de regio West-Brabant (regio Breda, Roosendaal, Bergen op zoom) en Zuid-Holland (regio Leiden,Gouda, Dordrecht). Wanneer u buiten deze regio’s woonachtig bent, komen er extra reiskosten bij. In overleg komt de therapeut bij u op bezoek
 2. Hoeveel gewicht kan ik verliezen met de LuxoVital behandeling?
  3 tot 4 kg per maand met een gezond voedingsplan erbij. Met alleen de behandeling (dus zonder voedingsplan) verliest u 1 kg per maand. Dat is voor kinderen onder 18 jaar aan te raden.
 3. Als ik klaar ben met de behandelingen, moet ik dan nog vaker terugkomen?
  Onderhoudsessies: als u uw doel heeft bereikt is het verstandig om iedere 6 maanden nog 3 sessies te doen met tussenpozen van een week. Dit geldt voor de behandelingen voor menopauze, ontspanning, slaapstoornissen, pijn, hoofdpijn, stress, ADHD, ADD en stoelgangproblemen.
  Bij de anti-aging behandeling zijn de onderhoud sessies 1 x per 2 maanden om het gewenste mooie effect te behouden.
  Bij gewichtsverlies zijn de onderhoud sessies 1 x per maand.
 4. Hoe zit het met vergoeding door zorgverzekeraars?
  Vanaf 1 januari 2016 zit therapie, behandeling én advies bij stoppen met roken niet langer in het basispakket van de zorgverzekeringen vanwege economische bezuinigingen binnen de gezondheidszorg.
  Stivoro : Softlasertherapie wordt soms door een aanvullende zorgverzekering vergoed, echter LuxoVital is niet verantwoordelijk voor een eventuele vergoeding. Mocht het in uw geval niet deels worden vergoed, besef dan dat u de behandelkosten van de therapie à € 150,00 al na 2 tot 3 weken heeft terugverdiend bij bijvoorbeeld 1 pakje sigaretten per dag !!